۹۰ درصد لایروبی منازل مردم سیل زده تالش انجام شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۹۲۰۰
امیریان در گفتگو با دانشجو:

۹۰ درصد لایروبی منازل مردم سیل زده تالش انجام شده است

مسئول سازندگی و قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان گفت: ۹۰ درصد از لایروبی منازل مردم سیل زده تالش به همت جهادگران شهرستان انجام شده است.

۹۰ درصد لایروبی منازل مردم سیل زده تالش انجام شده است

مصطفی امیریان، مسئول سازندگی و قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ۹۰ درصد از لایروبی منازل مردم سیل زده تالش به همت جهادگران شهرستان انجام شده است.
 
بیشتر بخوانید:


امیریان مطرح کرد: ساکنین خانه‌های که قابل استفاده مجدد است برگشته اند، یکی از معضل مردم خانه‌های که در اثر سیل تخریب شده است. این ساکنین از سوی گروه‌های جهادی سپاه استان و دانشجویی حمایت می‌شوند.

مسئول سازندگی و قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان خاطرنشان کرد: تا آنجایی که ما اطلاع داریم قراراست به کسانی خانه‌های خود را بر اثر سیل تخریب شده وام تعلق بگیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار